• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimarts, 17 de desembre del 2013

Rag quilt, Per fi - Por fín!!

Després de quasi quatre díes, he acabat la vánova, no habia treballat mai aquesta técnica, i crec que ha quedat maquísima. Es molt fàcil, franel.la - guata - franel.la, cosir marcant una creu i desprès cosir els blocs entre ells, i per últim fer els sarrells (aixó es una mica pessat), rentar centrifugar fort i passar per la aixugadora, i ja tens la feina feta.


Después de casi cuatro días, he acabado la colcha, nunca había trabajado esta técnica, y creo que ha quedado preciosa. Es muy fácil, franela - guata - franela, coser marcando una cruz y después coser los bloques entre si, y por último hacer el "flequillo" (esto es un poco pesado), lavar centrifugar fuerte y pasar por la secadora, y ya tienes el trabajo hecho.


Preparant els blocs - Preparando los bloques


Davant - Delantera

Darrera - Detrás

3 comentaris:

Lourdes ha dit...

Que guapa !!. i que coplicada, mare meva !!, de segur que serà molt calentona. No tinc gaire clar perque té que : rentar, centrifugar i aixugar-se. Petons.

Maritza ha dit...

Dolors te quedó preciosa la colcha. Como bien dices lo más pesado es hacer los flecos, pero el resultado final queda genial. Un besote guapa

CosoQueTeCoso ha dit...

Hola, me encanta esta técnica, yo empecé una y la tengo a medias.
Me gusta tu blog y, con tu permiso, me quedo.
Te invito a conocer el mío:
http://cosoquetecoso.blogspot.com.es/
Besitos