• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

divendres, 12 d’octubre del 2012

El meu primer NINE PATCH

Aquest estiu vaig anar als cursos que F'il d'Or Patch feia al taller de Pepa Pellicer a Barna, allà donen els coneixaments bàsics, i després a casa vas cosint i acabant la peça. Després d'un temps sense fer res de res (per la calor i les poques ganes de treballar) m'he possat a treballar de valent, i la cosa ja comença a tenir cara i ulls.



Este verano fui a los cursos que Fil d'Or Patch  hacia en el taller de Pepa Pellicer en barna, allí dan los conocimientos básicos y después en casa vas cosiendo y acabando la pieza. Después de un tiempo sin hacer nada de nada ( por el calor y las pocas ganas de trabajar) me he puesto a trabajar duro, y la cosa ya empieza a tener forma.











Quant estigui tot cosit  crec que quedarà una peça molt maca.  Les robes  estan comprades a  LA BOTIGA de Montblanc.

Cuando lo tenga todo cosido creo que quedará una pieza muy bonita. las telas están compradas en   LA BOTIGA  de Montblanc.


8 comentaris:

Maritza ha dit...

Dolors, este trabajo te está quedando divino!!!! me encantan los colores de las telas. Ya veo que estás currando mucho...un besote guapa

El racó del Patch ha dit...

M'encanta és una pasada i les robes molt boniques. Deixa de treballar una miqueta i descansa. Bon cap de setmana

Lourdes ha dit...

Quina manera de treballar, està preciòs. Els colors també m'agraden molt. Una abraçada.

Reuspatch ha dit...

Molt xulo Dolors, visualment queda espectacular de colors.

lastildasdearime ha dit...

Uffff...qué pasada, está precioso pero mamma mia qué trabajazo!!! Besos mañaneros wappi!!!

Vero ha dit...

queda espectacular!!!

Anònim ha dit...

Very awesome blog !! I couldnt have wrote this any better than you if I tried super hard hehe!! I like your style too!! it's very unique & refreshing…

Anònim ha dit...

Useful content and awesome design you got here! I want to thank you for sharing your solutions and taking the time into the stuff you publish! Sublime work!