• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimecres, 6 de juny del 2012

Si, jo també soc Muf girl



Pasejant per al "ciber," he trobat al bloc de Betty Patch, la definició de MUF = Master pieces under fermentación, o sigui peces mestres en fermentació. 

No aclaria del tot que volia dir aixó de Muf. Si cliqueu sobre la imatge anireu al bloc de la Betty, i alli queda molt ben explicat el concepte MUF
(entrada 16/1/2011)





Aquest dibuix li he "robat" del seu bloc, trobo que es especialment bonic, no ?.

4 comentaris:

Maritza ha dit...

Dolors, es un honor pertenecer a este club!!! jajja...yo lo soy desde hace mucho tiempooooo.....
La foto está divina. Un besote guapa

El Patchwork de Dolors ha dit...

Hola Maritza, yo también tengo "cosas" por acabar ( que no perdidas ni olvidadas), pero no se por qué, no acabo nunca, siempre tengo alguna pieza más pequeña que pasa delante de las otra. Buff!!, Como decia mi madre..... Todo se andará

Lourdes ha dit...

Hola Dolors, gràcies per participar en el meu sorteig, i gràcies també per anunciar-ho en el teu blog. Encantada d'haver-te conegut a tu i al teu blog, des d'ara també seguidora teva.
Perdona que hagi estat tan dura amb les noves seguidores a l'hora de participar en el sorteig, però és que he tingut un devessall de "cares dures", no em donaven nom, no tenien blog, i molt menys els interessava les manualitats, solament el sorteig. He hagut de fer aquesta última norma per a les noves solament per això.
Espero seguir veien els teus treballs i poguer continuar amb contacte. Petons i fins aviat.

El Patchwork de Dolors ha dit...

Perdonada!, gràcies per passar per al meu bloc, no fa massa que el tinc, i encara vaig a les palpentes, poc a poc espero agafar confiança i dominar el tema, perquè ara com ara, sembla que guanya ell.
Un petó.