• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

diumenge, 2 de setembre del 2012

A l'estiu no faig res de res............ aixxxxx

Aquest estiu, bé, tots els estius, ho aparco tot i no faig res de res, o molt poca cosa , però ara això ja s'hà acabat avui tancan la piscina del poble, i això vol dir que em posarè mans a l'obra i aniré acabant temes pendents...encarrecs...etc. etc. Espero!, al meyns aquesta es la intenció que tinc. jeje. Fins aviat.


Este verano, bueno, todos los veranos, lo aparco todo y no hago nada de nada, o muy poca cosa, pero ahora esto se ha acabado , hoy cierran la piscina del pueblo, y eso quiere decir que me pondré manos a la obra y iré acabando temas pendientes...encargos...etc.etc. Espero!, ala menos esa es la itención que tengo. jeje.   hasta pronto.

2 comentaris:

Lourdes ha dit...

Ànim, tot es començar. Benvinguda a la rutina. Una abraçada.

Maritza ha dit...

Dolors, ánimo guapa para empezar el curso con energías.....la verdad es que con estos calores que han hecho era muy complicado coger la aguja....un besote bonita