• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dijous, 25 d’octubre del 2012

Ara si que sí!



Ja he fet els deures!, ja he acabat els cubs  ( de fet, ja fa dies, però estic una mica mandrosa)  tal i com havien de ser, ara només cal una mica de planxa, i ja veuré que faig amb ells..... pot ser uns coixins, no sé.   Inspiració on ets?


Ya he hecho los deberes!, he acabado los cubos (de hecho hace unos días, pero estoy un poco  perezosa) tal y como debían de ser, ahora solo falta un poco de plancha, y ya veré que hago con ellos..... podrían ser unos cojines , no sé.  Inspiración donde estas?

6 comentaris:

El racó del Patch ha dit...

Dolors, t'han quedat perfectes,son xulissims, jo encara no he fet res aveure si aquest cap de setmana mi puc posar. Una abraçada

Lourdes ha dit...

Están molt bonics, jo tampoc tinc idea de que en pots fer, però de segur que trobaràs que fer-ne perque estàn xulus. Una abraçada.

calahorra01 ha dit...

Hola Dolors, me gusta mucho la combinación del negro y el fucsia, felicidades. Un saludo

Maritza ha dit...

Dolors, el que la sigue la consigue....jejej, están geniales tus cubos. Ya verás cómo te viene alguna buena idea para utilizarlos...un besote guapa

ReusPatch-Maitetxu ha dit...

Nena, molt treballadora, jo tampoc els tinc encara.

Unknown ha dit...

Todo es empeñarse y al final... ¡toma cubos!¡pero qué cubos!
Besos