• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimecres, 6 de març del 2013

"Chicken Fun"-- Gallina!


Ja fa temps que vaig comprar un patró de Disa Designs, i quasi el tenia oblidad, quasi...... No! el tenia oblidad del tot, i l'altre día devant el caos que regnaba al meu "taller" vaig voler possar remei, total  despres de remenar TOT, i quant dic  TOT així en majuscules es que hi habia molts  enredos vaig trovar una carpeta  plena amb tot de patrons comprats desde feia anys, i oblidats totalment. Total que aquesta tarda (i desprès de fer els deures manats per la meva professora Lourdes Gil, demà tinc classe i tenia que complir) m'he possat a fer aquesta gallina, i la veritat es que m'àgrada bastant el resultat.

Hace ya un tiempo que compré un patrón de Disa Designs, y casi lo tenía olvidado, casi..... No! lo tenía olvidado del todo, y el otro día ante el caos que reinaba en mi "taller" quise poner remedio, total que después de moverlo TODO, y cuando digo TODO, así en mayúsculas es que había muchos trastos encontré una carpeta llena de patrones comprados desde hace años y olvidados totalmente. Total que esta tarde (y después de hacer los deberes que me mandó mi profesora Lourdes Gil, mañana tengo clase y tenía que cumplir) me he puesto a hacer esta gallina, y la verdad es que me gusta bastante el resultado.Acabada de sortir del forn.Acabada de salir del hornoA la llar de foc                   -           En la chimenea

6 comentaris:

Lourdes ha dit...

Que maca !!!, jo ultimament tinc "gallinitis" és que m'agraden molt totes les cosetes fetes amb gallines. T'ha quedat realment molt "xula". Petons.

Maite G. ha dit...

M'ncanta!

Maritza ha dit...

Dolors esdtá genial tu gallinita!!!, la tela negra me parece genial, ya tienes los deberes hechos. Un besote guapa

El racó del Patch ha dit...

Dolors, es molt cula aquesta gallina. Un oeto guapa

ENCARNA ha dit...

Me gusta mucho!Me gustan mucho las gallinas y esta es muy original.
un beso.Encarna

Dori Gonzalez ha dit...

holaaaaaa