• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimarts, 19 de novembre del 2013

Arbre Nadalenc - Árbol Navideño

Ja torno a ser aquí, ara es per ensenyar-vos l'arbre de Nadal que vaig fer diumenge, es molt ràpid de fer, omplir-ho de guata ja son figues d'un altra paner, uff!, vaig deixar les boques per omplir una mica justes i la floca costaba d'entrar, però ho prefereixo així.  He deixat la corda sense tallar perquè encara ara no se si posarè mes cors o no, ja veure que faig, de moment es queda així.


Ya estoy aquí otra vez, ahora es para enseñaros el árbol de Navidad que hice el domingo, es muy rápido de hacer, llenarlo es harina de otro costal, uff!, dejé las bocas para llenar un poco justas y el relleno costaba de entrar, pero lo prefiero así. He dejado la cuerda sin cortar porqué aún no se si pondré más corazones o no, ya veré que hago, de momento se queda así.



Soc un desastre fent fotos, es veu mes casa meva que l'arbre, ainsss.
Fins aviat, i si et ve de gust, deixa el teu comentari, m'agrada saber que has passat per aquí.

Soy un desastre haciendo fotos, se ve más mi casa que el árbol, ainsss.
Hasta pronto, y si te apetece deja tu comentario, me gusta saber que has pasado por aquí.

3 comentaris:

Lourdes ha dit...

Doncs és molt maco, i la tela de topets és maqísima. I no tinguis maníes que la foto ha quedat be, és veu perfectament. Una abraçada.

Maritza ha dit...

Dolors está chulísimo tu árbol de navidad!!!! me imagino lo que te costó rellenarlo pero valió la pena porque se ve muy bonito. Un besote guapa

Alba-mà ha dit...

Un arbre super xulo. Jo feia el mateix, però amb mes forma, ja saps el de sempre, però aquest es veu molt mes modern.
"Me lo quedo".
Gràcies guapa.