• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimecres, 5 de març del 2014

Monogràfic amb L'Eva Gustems


Ja se que últimament tinc el blog una mica abandonat(coses de la feina), espero i desitjo que no torni a passar. Aviu us ensenyo les fotos de l'últim curs de L'Eva Gustems a Fil d'Or de Reus. Vam treballar l'aplicacio "hawayana", com sempre va ser molt profitos, ella es una persona molt didàctica i es molt fàcil seguir les seves explicacions. 


Ja sé que últimamente tengo el blog un poco abandonado(cosas del trabajo), espero y deseo que no vuelva a pasar. Hoy os enseño las fotos del último curso que Eva Gustems impartió en Fil d'Or de Reus. Trabajamos la aplicación "hawaiana", como siempre estuvo muy aprovechado, ella es una persona muy didáctica y es muy fácil seguir sus explicaciones.
Afegeix la llegenda
L'aplicacio de l'Eva

L'Eva treballant


2 comentaris:

Maritza ha dit...

Dolors me encantan los trabajos hawaianos, son realmente preciosos. Te quedó muy chulo el que hiciste tú. Un besote guapa

Lourdes ha dit...

Que bonics, quins colors tan alegres. Uns treballs fantàstics. Petons.