• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dilluns, 12 de maig del 2014

Monogràfic a Fil d'Or Reus

Hola!!!,  aquesta entrada no mes es per dir-vos que a Fil d'Or m'hàn fet confiança i aquest dissabte  (17) fare un taller per ensenyar a fer aquesta ovella tan maca, es una peça molt bàsica però que queda espectacular, el taller començarà a les 4  i acabarà a les 8 del vespre i possiblement ja prendreu la peça acabada cap a casa, deixo el tel. de Fil d'Or  977  31 47 18 per si voleu demanar mes info, o reservar plaça (ja no en queden gaires)


Fins aviat,



Hola!!!, esta entrada solo es para deciros que este sábado (17) haré un taller en Fil d'Or Reus y enseñaré a hacer esta ovejita tan bonita, es una pieza muy básica pero que queda espectacular, el taller empezará a las 4 y terminará a las 8 de la tarde, y posiblemente ya os llevareis el muñeco acabado, dejo el tel. de Fil d'Or 977 31 47 18 por si queréis pedir más información, o reservar la plaza ( ya no quedan muchas).

Hasta pronto,


1 comentari:

Lourdes ha dit...

És molt bonica, de segur que tindràs el taller ple. Petons.