• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimarts, 23 de setembre del 2014

Pitet "bandana" i collaret -- Babero "bandana" y collar

Ara mateix plou moltisim, deu ser per aquets dies de núvols i pluja que tinc tantes ganes d'anar acabant treballs i kits que tenía araconats, i també d'anar a "visitar" les amigues blogueres, en un d'ells (ho sento però ara mateix no se on ho he vist)  havien compartit el patrò d'un pitet "bandana, jo l'he fet  una mica mes gran i en plan "mostra", a partir d'aquest aniré polint detalls, personalitzant, etc.etc.

Tambè va arribar a les meves mans el kit del collaret geometric diseny de Carme Torras, desde la fira de Sitges que rondaba per la taula, doncs bé, ja l'he fet.

Ahora mismo llueve muchísimo, debe ser por estos días de nubes y lluvia que tengo tantas ganas de ir acabando trabajos y kits que tenía pendientes, y también de ir a "visitar" mis amigas blogueras, en uno de ellos (lo siento pero ahora mismo no se donde lo he visto) habían compartido el patrón de un babero "bandana", yo lo he agrandado un poco y en plan "muestra", a partir de este iré puliendo detalles, personalizando, etc.etc.

También llegó a mis manos el kit del collar geométrico diseño de Carme Torras, desde la feria de Sitges que rondaba por la mesa, pues bien, ya está hecho.
1 comentari:

Maritza ha dit...

Dolors me encantó el collar, tiene un diseño genial y el babero es muy chulo y práctico.
Es verdad que no para de llover por aquí, espero que mejore el tiempo!!! Un besote guapa