• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimecres, 12 de novembre del 2014

Ara ve Nadal… - Ahora llega Navidad...

Si!, com diu la nadala, ara ve Nadal i matarem el gall…, però primer hem de fer detallets per guarnir la casa.  Primer us ensenyo aquest Pare Noel, tambè he fet uns follets i un tapa copes, però… no he localitzat les fotos, o ja us ho he ensenyat, aix, he de revisar mes sovint el bloc. Ara mateix ho busco i penjo les fotos si es que no ho he fet en entrades anteriors.

Fins aviat guapisimes!!!


Si!, como dice el villancico, ahora llega Navidad y mataremos el gallo…, pero antes hemos de hacer unos detallitos para adornar la casa. Primero os enseño este Papa Noel, también he hecho unos duendes y unos tapa copas, pero… no he localizado las fotos, o ya os lo enseñe anteriormente, aix, tengo que revisar el blog más a menudo. Ahora mismo lo busco y cuelgo las fotos, si es que no lo he hecho en entradas anteriores.

Hasta pronto guapísimas!!!


1 comentari:

Maritza ha dit...

Dolors qué papá Nöel tan simpático!!! te quedó precioso. Un besote guapa