• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dissabte, 4 d’abril del 2015

Bossa de fil i flors brodades. --- Bolso de hilo y flores bordadas-

Aquestes vacances de Pàsqua estàn sent profitoses, dies de relàx, de trobar amics i coneguts que tornen al poble a passar uns dies, i  com no, de pensar en nous projectes, senzills gens complicats, sense massa pretensions  però alhora bonics i mol portables.  I es per això que  buscant per internet  vaig anar a parar al blog de Lola Nova, i allí vaig trobar un tutorial per fer aquesta bossa, molt fàcil de fer.   Espero que us agradi, ella fà les bosses amb loneta, però jo ho he fet amb roba de fil  i he brodat unes flors , i és que m'interesa que no ocupi gens d'espai (estem preparant un viatge per Italia, Luguiria, Toscana, etc.) i les capacitats de les maletes de la moto no son gaire grands. I jo no renuncio a portar bossa per als meus estris.Estas vacaciones de Páscua están siendo muy provechosas, días de relax, de encontrar amigos y conocidos que vuelven al pueblo a pasar unos días, y como no, de pensar en nuevos proyectos, sencillos sin complicaciones, y sin muchas pretensiones, pero a la vez bonitos y fáciles de llevar. Y es por esto que buscando por internet fui a a parar al blog de Lola Nova, y allí encontré un tutorial para hacer este bolso, muy fácil de hacer. Espero que os guste, ella hace las bolsas con loneta, pero yo lo he hecho con tela de hilo y he bordado unas flores, y es que me interesa que no ocupe espacio (estamos preparando un viaje por Italia, Luguria, Toscana, etc.) y las capacidades de las maletas de la moto son limitadas. Y yo no renuncio a llevar  un bolso para mis trastos.1 comentari:

Maritza ha dit...

Dolors me encanta tu bolso, es muy original y el bordado te quedó estupendo. Sigue disfrutando de estos días de vacaciones. Un besote guapa