• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimecres, 20 d’abril del 2016

El día desprès!! --- El día después!! i l'última peça acabada. Y la última pieza acabada

Siiii, ahir va ser el meu aviversari, i avui gaudeixo del thè (soc obsesiva compulsiva del thè) obsequi d'en Ricard (mi queridísimo) que va arribar en dues capses personalitzades, i de la tassa  (guapisssssima) que la Dori (amiga de l'ànima)  i alma mater de "El Petit Cranc" em va regalar durant la classe de gim.
Us deixo l'enllaç del blog i  Facebook, i veureu tots els articles que personalitza, i tot pintat a mà.


Siii, ayer fue mi aniversario, y hoy disfruto del thé (soy obsesiva compulsiva del thé) obsequio de Ricard (mi queridísimo) que llegó en dos cajas personalizadas, y de la taza (guapissssima) que Dori (amiga del alma) y alma mater de "El Petit Cranc" que me dio durante la clase de gim.
Os dejo el enlace del blog y Facebook, y vereis todos los artículos que personaliza, y todo pintado a mano.








Fins aviat!!

Hasta pronto!!

1 comentari:

Maritza ha dit...

Dolors primero que todo Feliz cumpleaños, espero que hayas tenido un lindo día. La taza de tu amiga se ve preciosa con esa jirafita tan simpática. Un besote guapa