• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimarts, 16 d’agost del 2016

Un collaret guapisim!! -- Un collar guapísimo!!

Hola!, no se si sabeu que m'agradan moltisim  les blondes, cintes, passamaneries, botons  etc.etc., en fi totes les cosetes de merceria, de tant en tant no puc resistir la temptació i… compro!!, desprès no les coloco en lloc, es per això que per lluir-les m'he  fet un collaret, segurament algú altra ha tingut la mateixa idea, però aquest es el meu i nomes el porto jo.


Hola!, no sé si sabéis que me gustan mucho las puntillas, cintas, pasamanerias, botones etc.etc. en fin todas las cositas de mercería, y de vez en cuando no puedo resistir la tentación y… compro!!, después no las coloco en ningún sitio, es por esto que para poder lucirlas me he hecho un collar, seguramente algién más habrá tenido la misma idea, pero este es el mío y solo lo llevo yo.
Fins aviat!
Hasta pronto!