• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimarts, 13 de setembre del 2016

Motxilles per Marina i Eva -- Mochilas para Marina y Eva

Com que el ratolinet Perez no va atendré la petició que li va fer Eva (volia una motxilla de les Gorjus), doncs li he fet jo.

Ara ja están acabades, tan sols manca posar el cordó a una d'elles i ho donarè per acabat, crec que han quedat maquisimes, i segur que no les portarà ningú igual que aquestes. Primer vaig dibuxar les nines a la roba, i desprès amb la màquina de cosir vaig reseguir el traç, desprès  cosir la roba de ratlles  posar el cordó, i llest!!


Como que ratoncito Perez no atendió la petición que le hizo Eva (quería una mochila de las Gorjus), pues se la he hecho yo.

Ahora ya están acabadas, tan solo falta poner el cordón a una de ellas y lo daré por acabado, creo que han quedado majísimas, y seguro que nadie las llevará igual que estas. Primero dibujé las muñecas en la tela, y después con la máquina de coser fui siguiendo el trazo, después coser la tela de rayas poner el cordón, y listo!!
Fins aviat!!!
Hasta pronto!!!2 comentaris:

Maritza ha dit...

Dolors qué chulas y practicas te quedaron las dos mochilas, me encantan. Un besote guapa

Sory ha dit...

Hola guapa una passada això de les motxiles,me encantaaaaaaa!!!!