• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dilluns, 17 d’octubre del 2016

Una bruixa -- Una bruja

Endreçant unes capses on tinc tot el que vaig fent de patchwork, ninos, etc.etc. vaig descobrir que no tenía "catalogada" aquesta bruixa, crec que es un dels primers ninos que vaig fer, ja venia imprès (es un panyell que em va regalar la meva amiga Maite) i he de dir que es molt fàcil fer ninos d'aquesta mena, doncs no has de pensar a treure patrons i calcular les robes, tan sols han d'anar tallant i cosint  per on toca i llest.

Ordenando unas cajas donde tengo todo lo que voy haciendo de patchwork, muñecos, etc.etc. descubrí que no tenía "catalogada" esta bruja, creo que es uno de los primeros muñecos que hice, ya venia impreso ( es un panel que me regaló mi amiga Maite) y he de decir que es muy fácil hacer muñecos de este estilo, ya que no han de sacar patrones y calcular telas, tan solo cortar y coser por donde indican y listo.

             



Fins aviat!!

Hasta pronto!!