• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimecres, 21 de desembre del 2016

Centre de taula

Hola!! el día 8 a Sarral van fer fira i a l'estand de "La Botiga" de Montblanc van fer un taller de corones trenades, l'afluencia de públic va ser constant, tambè repetirem el taller el dia 10 a "La Botiga",  si voleu veure el que es va fer, cliceu a El Racó de les alumnes  allí he possat diverses fotos. Aquest es el centre de taula i la corona.


Hola!! el día 8 en Sarral estaban de feria y en el e stand de "La Botiga" de Montblanc hicimos un taller de coronas trenzadas, la afluencia de público fue constante, también repetimos el taller el día 10 en "La Botiga", si queréis ver lo que hicimos, clicar en El Racó de les alumnes allí he puesto diversas fotos. Este es el centro de mesa y la corona.

Fet per la Nuria
.

Fins aviat!!

Hasta pronto!!