• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

diumenge, 8 de gener del 2012

Beneida obsesió aixó del Patchwork
Fa mes o meyns 5 anys (crec)  al comprar revistes de labors, em quedaba enganxada a les fotos dels treballs de Patchwork, creia que això m'agradaria saber-ho fer, en fí un día al passar davant  la botiga Fil d'Or de Reus, vaig entrar, i sense pensar-m'ho gaire em vaig apuntar. Des de llavors, he gaudit  cada día, tant que fins ara continuo anant a classes i a tots els monogràfics que puc, per poder estar a l'aguait de noves tècniques, i seguir fruint del grup d'amigues que cada dissabte ens reunim a la botiga. També m'he establert pel meu compte, i dono classes en  diversos pobles propers a Reus, es un plaer veure com poc a poc s'acaban els treballs, i la satisfacció personal de les alumnes pels núvols, i això.... això es un plus, que no ho supera res de res.


Ep!, si quelcom exposat us agrada, m'ho podeu encarregar, tot es a la venda.
Els meus correos :dolors@filella.net
                             abufis@hotmail.com

4 comentaris:

Sandra Àlvarez ha dit...

Vés per on, ja tens una seguidora, je, je...
a veure si així m'inspiro i acabo algun dels milers de projectes començats que tinc! Enhorabona pel bloc i ara... a publicar sense parar!

El Patchwork de Dolors ha dit...

Gracies Sandra, estic al.lucinant, encara l'estic omplint, i ja m'arriben correos i notes de molta gent. Aixó es fantastic.

Pury ha dit...

Enhorabuena Dolors, lo visitare para ver novedades, suerte,

El Patchwork de Dolors ha dit...

Grácias Pury. Nos vemossssssss