• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dijous, 19 d’abril del 2012

Una tarda fantàstica de dillums.

Hola!,  no tinc document gràfic de la trobada tan fantàstica de dillums a la tarda, a casa de la Maite. La trobada es va generar perquè volian "refrescar" els seus coneixaments d'encoixinat a mà, i el resultat va ser que no calia "refrescar" res de res  ambdues son un "crac" en aixó del encoixinat. Be, la cosa es que Maite va fer un pastís de poma per llepar-se'n els dits, i posteriorment desprès de la "classe", va arribar la Maribel,(feia dies que no la veiem i ens va alegrar moltisim la visita) i la nostra super profe LOURDES GIL. (ho escric en majúscules per què aquesta dona en sap moltisim de patchwork, jo amb carinyo l'anomeno l'Oracle). A totes elles ja els hi vaig donar les gràcies per la tarda tan fantàstica, però volia deixar constancia al blog del be que m'ho vaig passar. Un peto a totes.

4 comentaris:

Maritza ha dit...

Dolors, qué bien se lo han pasado cosiendo juntas. Estos ratitos entre amigas haciendo lo que más nos gusta no tienen precio....Un besote bonita

Vero ha dit...

jo no hauria de "refrescar" sino tornar a començar que ja no me´n recordo de com va això.
les tardes amb amigues i compartint coses són sempre les millors. Que tinguis un feliç dia!!!

ReusPatch-Maitetxu ha dit...

jajajajaja, si, si ens ho vam passar super-be, la veritat, es que des-de el primer exercici d'encoixinat a mà, allà per l'any de la "catapum" no he fet res més a mà, o sigui que calia refrescar les idees i els mètodes.

El racó del Patch ha dit...

Estic amb tot d'acord amb la Maite. Repeteixo que acabi de proba. Profe