• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dijous, 12 de juliol del 2012

Curset al taller de Pepa Pellicer

Ahir vaig anar al taller de Pepa Pellicer, va ser un día fantàstic, ple de novetats, de treball i al mateix temps relaxant, vaig aprendre tècniques noves, molt faciletes i a màquina, per aquelles de les meves alumnes que ho volen treballar tot a màquina (oi Roser que tú ja m'entens....). Ara he de possar en pràctica tot l'apres, i ja "penjare" unes fotos quant tingui alguna coseta feta.  Fins aviat.

Ayer fui al taller de Pepa Pellicer, fue un día fantástico , lleno de novedades, de trabajo y al mismo tiempo relajante, aprendí técnicas  nuevas, muy facilitas y a máquina, para aquellas de mis alumnas que lo quieren trabajar todo a máquina ( Roser tú ya me entiendes,,,,) Ahora he de poner en practica todo lo aprendido, y ya iré"colgando" fotos cuando tenga alguna cosita hecha.    Hasta pronto.

Deixo un video d'una de les tècniques que Pepa Pellicer ens va ensenyar. L'he trobat a Youtube.

Dejo un video de una de las técnicas que Pepa Pellicer nos enseñó. Lo he encontrado en Youtube.


3 comentaris:

Maritza ha dit...

Dolors me encanta que hayas disfrutado tanto en el taller, ya nos enseñarás lo que aprendiste a ha cer...un besote bonita

El Patchwork de Dolors ha dit...

Grácias Maritza, fue un lujazo el día de ayer, me lo pasé genial, he "colgado" un video de unas de las técnicas que nos enseño, y dentro de poco asisto a otro curso, ya los iré explicando.
Un besote.

Rocio ha dit...

Que buenas cositas haces!!
Mua

Hoy en mi blog la 080 BARCELONA...

http://bloglavalsedamelie.blogspot.com.es/