• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dissabte, 7 de juliol del 2012

"Expo" de Fil d'Or de Reus a la Llotja


El 29 de Juny Sant Pere, festa major de Reus a la Llotja de Reus, Fil d'Or va fer una expo de tots els treballs que fan les alumnes ( mitja, patchwork, costura, etc.etc), la cosa va quedar molt lluida la sala es enorme, i tot quedaba de luxe, us paso unes fotos de quasi tot el que hi habia, resulta que la màquina de fer fotos, em fa el boicot, i hi han fotos que no em deix exportar-les i per aixó  mancan molts del treballs exposats.






Ninos

Tovalles









Mmmnnnnn


Fundes de llibreta


Bosses

Mocadors de coll

Nadal



Vànoves




Coixins

Costura, ganxet, mitja.

2 comentaris:

Lourdes ha dit...

Quines cosetes mes maques, m'encantan els pastelets m'els menjaría tots, també m'agrada molt la gallina country, i com no el gatet. Petons i gràcies per compartir aquestes fotos.

Maritza ha dit...

Dolors, yo estuve en la expo y me encantó!!!! es verdad que en este lugar tan espacioso lucen mucho los trabajos.... Había cosas divinas y expuestas con muy buen gusto....Un besote guapa