• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimecres, 26 de setembre del 2012

"Ja tinc la banyista"-- "Ya tengo la bañista".

 Ja tinc feta la nina que va proposar May de "Un taller en la Luna" passeu pel seu blog i veureu totes les nines que hem anat fent.


Ya tengo hecha la muñeca que propuso May de "Un taller en la luna" pasar por su blog y veréis todas las muñecas que hemos ido haciendo.

                                                       Detall de la cara.--   Detalle de la cara



Havent acabat el sal de "Un taller en la luna", May m'hà enviat el diploma que ho acredita.   Moltes gràcies May, m'ho he passat molt be cosint aquesta banyista.

Habiendo acabado el sal de "Un taller en la Luna", May me ha enviado el diploma que lo acredita. Muchas gracias May, me lo he pasado muy bien cosiendo esta bañista.

4 comentaris:

Lourdes ha dit...

Quina pel-roja mes "xula",es monísima. Una abraçada.

Maritza ha dit...

Dolors, qué bonita te quedó la bañista!!! me encantan las telas que usaste para el flotador y la cinta de pelo.....Me parece que tendrá que esperar para bañarse el año que viene porque el fresco ya se está notando!!! Un besote guapa

El racó del Patch ha dit...

Una banyista molt divertida. És molt xula. Una abraçada

Mavi. ha dit...

Que bañista más guapa has hecho, me gusta muchísimo es muy estilosa.
Bss.