• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dissabte, 24 de novembre del 2012

Ja fà una setmana...i continua la tristor.-- Ya hace una semana... i continua la tristeza.

Si, dissabte passat (día 17),  la nostra gosseta Fosca va morir, li faltaba una mica per a fer 12 anys, però no va poder arribar a complir-los.  Era un gos trobat de petitet al carrer,  desnutrida, la careta trista  el seu cos era un zoo tot ple de parasits, la vam acollir i han estat 11 anys plens de carinyo y agraïment mutu. La casa i els nostres cors  han quedat molt buits sense ella. 

                                                                Fins aviat bonica.




Si, el pasado sábado (día 17), nuestra perrita Fosca murió, le faltaba poco para hacer 12 años, pero no pudo llegar a cumplirlos.  La encontramos de pequeñita en la calle, desnutrida, la carita triste, su cuerpo era un zoo todo lleno de parasitos, la acogimos y han sido 11 años llenos de cariño y agradecimiento mutuo. La casa y nuestros corazones han quedado muy vacíos sin ella.

                                                                    Hasta pronto preciosa.


Un dels seus racons preferits, a la fresca de l'hombra de la mimosa




                                                   La "siesta"

5 comentaris:

Maritza ha dit...

Dolors, siento mucho que se haya muerto tu perrita. Les cogemos un cariño tremendo a estos fieles animales que nos dan todo su cariño y compañía. Un besote guapa

Lourdes ha dit...

Ho sento molt, era molt maca i semble molt dolça. Jo el mes passat vaig perdre una de les meves 3 gates, però ja tenía + de 19 anys. Els animals s'estimen molt. Una abraçada.

SANDRA ha dit...

Ho sento molt, Dolors. Perdre al gosset de la família és molt dur. Ja saps que la meva gosseta va morir fa poquet també i cada dissabte me'n recordo...
Una abraçada molt gran!
Sandra Mojón

El racó del Patch ha dit...

Dolors, ho sento molt, se el que es sent. Es troben molt a faltar, els hi hagafes tant de carinyo ells t'estimen tant desinteressadament .

Mavi. ha dit...

Una gran pérdida.
Un beso.