• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dilluns, 23 de juliol del 2012

Apunt, apunt

Si !,  apunt de fer un nou curs al taller de la professora  Pepa Pellicer, estic entusiasmada, nerviosa, basicament si que sé que vaig a fer, però al parlar amb ella, sembla que ha canviat una mica  les técniques que aprendrem, però no importa, la qüestio es que vaig en plan "esponja" per absorbir tot el que pugui.  Quant torni pujaré fotos.


Fins aviat.



Si !, apunto de asistir a un nuevo curso en el taller de la profesora  Pepa Pellicer, estoy entusiasmada, nerviosa, basicamente si que sé lo que voy ha hacer, pero al hablar con ella, parece que ha cambiado un poco las técnicas  que aprenderemos, pero no importa , la cuestión es que voy en plan "esponja" para absorber todo lo que pueda. Cuando vuelva pondré fotos.


Hasta pronto.

5 comentaris:

Lourdes ha dit...

Que t'ho passis molt bé. M'agradat molt això del plan "esponja", no ho había sentit mai. Bona setmana. Petons.

Maritza ha dit...

Dolors, seguro que te lo pasarás genial sea cual sea la técnica que aprenderás!!! ya nos mostrarás los resultados. Un besote bonita

El Patchwork de Dolors ha dit...

jajajaja, si, es una mica peculiar la meva manera de parlar, però es cert que quant vas allà, has d'anar amb tots els poros oberts, i estar a l'aguait de tot el que passa, per no perdre de vista res de res.
Un peto.

El Patchwork de Dolors ha dit...

Maritza, en principio el curso es : Nine patch que desaparece, y Curvas con bieses, pero al hablar con ella, me estuvo comentando algo sobre bordado con cintas,.....total que al final no sé que haremos, pero me da igual, la cosa es aprender todo lo que me quieran enseñar. En cuanto vuelva, os enseñaré lo aprendido.
Un beso.

Vero ha dit...

el nine patch que desaparece es muy chulo, ya veras, y las curvas seguro que tambien. este quiero verlo. Que vaya muy bien!!