• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dilluns, 27 de maig del 2013

Aquests tres marxan cap a Saragossa- Estos tres se van a Zaragona

Tres eren tres.... ratolinets que s'en van cap a Saragossa, son per a la Marina, l'Eva i en Daniel, quant  caigui una  dent  la posaran a la panxa del ratolinet  i ell deixarà un regalet o dineret a canvi de la preuada dent.  Espero que els hi agradi molt, se que estàn esperant el paquet amb nerviosisme.

Tres eran tres.... ratoncitos que se van a Zaragoza, son para Marina, Eva y Daniel, cuando un diente se caiga lo pondrán en la barriguita del ratoncito y el dejará un regalito o dinerito a cambio del preciado diente. Espero que les guste mucho, se que están esperando el paquete con nerviosismo.

Per la Marina,  per l'Eva?-- ¿Para Marina?, ¿para Eva?
Per l'Eva?, per la Marina?-- ¿Para Eva?,¿para Marina?




Aquest segur que es per en Daniel.--Este seguro que es para Daniel.




3 comentaris:

Lourdes ha dit...

Són molt bonics, m'agraden aquestes ratolinetes de tots colors. Jo quan era petita venien els angelets a caviar es dents per diners. Tot canvia !!!. Petons.

Maritza ha dit...

Dolors los tres ratoncitos están divinos y muy tiernos...espero que no lleguen muy cansados a Zaragoza, jejeje. Un besote guapa

Pilar Garcia de la Cueva ha dit...

Seguro que les va a encantar y estaran deseando que se les caiga el dientecito, para guardarlo en el ratoncito.
un bso.