• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimecres, 15 de maig del 2013

Ja està !! ---- Ya está!!

Diuen que el promès es deute, i jo ja he complert amb el meu deute,  us ensenyo la vànova acabada junt amb la "bruixa bona"  (Tilda) i una ratolineta    (Perez), per possar les dents a mida que vagin caient, i ella que es molt cumplidora amb la seva feina, segur que deixarà un dineret.Dicen que lo prometido es deuda, y yo ya he cumplido con mi deuda, os enseño la colcha acabada junto con la "bruja buena"  (Tilda) y una ratóncita (Perez), para poner los dientes a medida que vayan cayendo, y ella que es muy cumplidora con su trabajo, seguro que deja un dinerito.
ZZZZZZzzzzzzzzzz.....
Preparat per a entregar-- Preparado para entregar

3 comentaris:

Lourdes ha dit...

Que maques les tres cosetes, però la bruixa m'ha enamorat. Una abraçada.

Maritza ha dit...

Dolors no paras de trabajar!!! qué linda se ve tu colcha y me encantaron la brujita y la ratoncita, están monísimas. un besote guapa

calahorra01 ha dit...

Es monísima Dolors, felicidades. Un beso