• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dilluns, 27 de maig del 2013

Corbes ----- Curvas

             Ahir vam tenir taller amb Lordes Gil ( la nostra profe), i vam recordar com fer corbes, el matí s'ens va fer cur, va ser fantàstic, total que al arribar a casa, vaig possar en pràctica tot l'après i aquest es el resultat.
Encara he de fer mes blocs, uns ja tenen els biaxos cosits,als altres encara els he de fer i cosir, mes endevant posarè fotos de com ha quedat la peça.


Un petonàs a totes i moltes gracies por la vostra companyia i comentaris.

Un plaer.              Ayer tuvimos taller con Lourdes Gil (nuestra profe), y recordamos como trabajar las curvas, la mañana se nos hizo corta, fue fantástico, total que al llegar a casa  puse en práctica todo lo aprendido y este es el resultado.
Aún he de hacer más bloques, unos ya tienen los bieses cosidos , a los otros  todavía tengo que hacerlos y coserlos,  más pronto que tarde pondré fotos de como ha quedado la pieza.Un besote a todas y muchas gracias por vuestra compañía  y comentarios.


Un placer

Son quadrats de 20 x 20 cm.

Son cuadrados de 20 x 20 cm.


Però si treballem amb rectangles, queda aquesta flor, encara manca el quadrat central, biaxos, cosir, etc. etc.


Pero si trabajamos con rectangulos, queda esta flor, todavía falta el cuadrado central, bieses, coser, etc. etc.La meva- La mia


La "flor" superior es de Roser- La "flor" superior es de Roser.


1 comentari:

Lourdes ha dit...

Oh !!!! que difícil !!!! ets una màquina !!!, t'han sortit genials, jo estic segura que em quedarien quadrats. MOLT BONA SETMANA, petons.