• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dijous, 17 de juliol del 2014

Entusiasmada!!!!!

Avui he revisat l'apartat d'estadistiques del blog ( no us ho creureu, pero no m'ho miro mai) i he vist que tenía gairabe 1500 visites!!!!!, i encara no ha acabat el día, volia donar-vos les gràcies a les que passeu per aquí i sempre sempre deixeu un comentari afectuos, i a  les que treuen el caparro, miren i surten sense deixar constancia escrita de que han entrat, a totes i tots MOLTES GRÀCIES, es gratificant saber que el que un fà arriba a tanta gent.

Petons.

Hoy he revisado el apartado de estadísticas del blog ( no os lo creeréis, pero no lo miro nunca) y he visto que tenía casi 1500 visitas!!!!!, y aún no ha acabado el día, quería daros las gracias a las que pasáis por aquí y siempre dejáis un comentario afectuoso, y a las que sacan la cabecita, miran y salen sin dejar constancia escrita de que han entrado, a todas y todos MUCHAS GRACIAS, es gratificante saber que lo que uno hace llega a tanta gente.

Besos

5 comentaris:

Maritza ha dit...

Dolors felicidades por estas 1500 visitas y ya verás cómo irán aumentando....un besote guapa

El Patchwork de Dolors ha dit...

Gracias Maritza, tu eres una incondicional, nunca dejas pasar una entrada mia, y siempre siempre dejas un comentario. Muchas gracias.
Besotes

Dori Gonzalez ha dit...

Holaaaa, yo soy de las muchas que veces asoma la cabeza y se va, pero ahora que sé la ilusión que te hace procuraré dejarte alguna cosita.
Me alegro de las muchas visitas es genial!!!!!!!!!!!!!!!!.
Besos

El Patchwork de Dolors ha dit...

Gracies guapaaaa!!!!

Lourdes ha dit...

Doncs moltes felicitats !!!, qui ho diria que l'era digital arriba tanta gent. Una abraçada i bones vacançes !!!.