• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dijous, 3 de juliol del 2014

Una tarda de pluja, una estoneta…i ja! - Una tarde de lluvia, un ratito… y ya!

Aquests dies "d'estiu" fresquets i amb gotellades, es presten a quedarse a casa i cosir, encara que aquestes peçes de costura en tenen ben poca. Son ideals per a una habitacio infantil, i ja ho sabeu si us interesa nomes cal que envieu un correu, i segur que ens entendrem.


Estos días de "verano" fresquitos y con chaparrones, se prestan a quedarse en casa y coser, aún que estas piezas de costura tienen bien poca. Son ideales para una habitación infantil, y ya sabéis si os interesa solo tenéis que enviar un correo y seguro que nos entendemos.









Hola!!




3 comentaris:

Maritza ha dit...

Dolors es verdad que con esta climatología tan suave que estamos teniendo apetece estar cosiendo en casita. Me encanta el conejito, te quedó precioso este trabajo. Un besote guapa

Lourdes ha dit...

M'encanta, el trobo preciós. És veritat que donen ganes d'estar cosint i cosint amb aquest temps, encara que a mi m'agrada la calor. Petons.

Dori Gonzalez ha dit...

M'agrada molt com aprofites una tarda de plutja, es una monada.