• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dijous, 17 de juliol del 2014

I… mes collarets -- Y… más collares

Tenía per casa uns troços de "trapillo" que nomes feian que tombar d'ún costat a l'altre, i finalment he trobat que en podía fer. El "trapillo" no l'he treballat gens, l'he deixat tal qual i he fet unes roses, les he cosit, i crec que ha quedat prou macot. No creieu?  


Tenía por casa unos trozos de "trapillo" que no hacían más que ir de un sitio a otro, y finalmente he encontrado que podría hacer con ellos. El "trapillo" no lo he trabajado, lo he dejado tal cual y he hecho unas rosas, las he cosido, y creo que ha quedado bastante majo.  ¿No creéis?








Espero que us hagi agradat.  (Aquests ja no els tinc, però si en voleu els faig ràpid) en pocs dies  us ensenyo el que vagi fent.
Fins aviat.

Espero que os haya gustado.  (estos ya no los tengo, pero si queréis alguno, los hago rápidamente)  en pocos días os enseño lo que vaya haciendo. 
Hasta pronto.




1 comentari:

Unknown ha dit...


Every weekend i used to go to see this web site, as i want enjoyment, for the reason that this this website conations in fact nice funny stuff too. aol.com mail login