• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimarts, 8 de setembre del 2015

Avui tampoc fa sol ---- Hoy tampoco hay sol.

Sip!, avui tampoc fa sol, i tombant per internet al blog de Yvonnes he trobat el patrò d'aquest àrbre de nadal, i dit i fet, en un parell d'hores… aquest es el resultat.


Sip!, hoy tampoco hacia sol, y dando una vuelta por internet en el blog de Yvonnes he encontrado el patrón de este árbol de navidad, y dicho y hecho, en un par de horas… este es el resultado.




Fins aviat!!

Hasta pronto!!

3 comentaris:

Maritza ha dit...

Dolors qué trabajadora estás!!! te quedó genial este árbol de navidad y además lo hiciste muy rápido. Un besote guapa

Dori Gonzalez ha dit...

Que maco, m'agrada molt,ja ve de gust fer coses com aquestes. Petons

Anònim ha dit...

Come go to OIT's Co-Labprinter farm consisting of 50+ 3D printers positioned in the new Technology Engagement Center in the Telcom Building on west campus. The 3D print lab is staffed Direct CNC day by day to help you with print jobs. This butterfly field isn’t simply pretty, however it additionally holds a secret – it’s a puzzle field that may solely be opened if you can find the key thing} and the keyhole.