• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimarts, 15 de setembre del 2015

Country??

Hola, no se si sabeu, però m'encanta l'estil Country, sempre que puc faig alguna cosa, total que fa uns dies passejant per Pinterest vaig veure aquest treball en fotografia i em va encantar, i em va mancar temps per intentar fer una cosa semblant, crec que ha quedat prou be. No sé si l'original es de Zulú and Co., és molt del seu estil, aquí us deixo l'enllaç perquè pugueu veure les coses tant boniques que fan.


Hola, no se si lo sabíais, pero me encanta el estilo Country, siempre que puedo hago alguna cosa, total que hace unos días paseando por Pinterest vi este trabajo en fotografía y me falto tiempo para intentar hacer algo similar, creo que ha quedado resultón . No sé si el original es de Zulú and Co., es muy de su estilo, aquí os dejo el enlace para que podáis ver las cosas tan bonitas que hacen.


Fins aviat!!


Hasta pronto!!