• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dilluns, 7 de setembre del 2015

Una Sorpresa !

Mireu amb que ens van sorprendre els de El Morell, a l'última exposició de Patchwork ( es fà cada dos anys) ens van preguntar  totes la data del nostre aniversari, no l'any… sols la data, i ens van tenir durant un temps intrigades, però a cap d'any ens van donar un calendari amb les fotos de la exposició i amb les dates dels nostres aniversaris, sens dubte tot un detall. Gràcies.

Mirad con que nos sorprendieron los de El Morell, en la ultima exposición de Patchwork ( se hacen cada dos años) nos fueron preguntando a cada una, la echa de nuestro aniversario, no el año…solo la fecha, y nos tuvieron intrigadas durante un tiempo, pero a final de año, nos entregaron un calendario con las fotos de la exposición y con las fechas de nuestros aniversarios, sis duda todo un detalle.  Gracias.

Foto de grupo, alguna artista falta, pero… estamos casi todas.
1 comentari:

Maritza ha dit...

Dolors qué sorpresa tan genial!! El calendario es una hermosura y todo un detallazo. Un besote guapa