• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimarts, 8 de setembre del 2015

Una tarda de costuretes --- Una tarde de costuritas

Aquestes tardes de setembre poc lluides, no fa sol, molts núvols i fresqueta, son ideals per a mí, una tassa de thè unes quantes hores per endevant i un munt d'idees  per possar en pràctica, i poc a poc van sortin petits treballs, i o encarrecs.


Estas tardes de Septiembre poco lucidas, no hace sol, muchas nubes y fresquito, son ideales para mí, una taza de thé unas cuantas horas por delante y un montón de ideas para poner en práctica, y poco a poco van saliendo pequeños trabajos, i encargos.


Punt de llibre - Marca páginas

Ja vagi fer un quadre d'un paissatje (patchwork contenporani) en un curs amb l'Eva Gustems, però de temática marítima no en tenia cap, i com a experiment no està gens malament.
Fins aviat!!

Ya hice un cuadro de un paisaje (patchwork contemporaneo) en un curso con Eva Gustems, pero de temática marítima no tenía ninguno, y como experimento no está nada mal.
Hasta pronto!!