• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimecres, 2 de setembre del 2015

Una mica de tot - Un poco de todo

Poc a poc vaig tornant a la feina, possant una mica d'orde a l'arxiu de fotos, videos, al taller, etc.etc., he topat amb algúnes fotos que crec no haver possat al blog, per tant… aquí les teniu. 
Un plaer fer la casa disseny d'Eva Gustems (encara manca netejar  i fer el quadre ), els collarets queden de luxe, vaig veure una foto al Pinterest, i en vaig possar a fer-los (sense tenir idea de com, però al final m'en vaig sortit), el nino aixugamans es una primicia jajaja, tots els que habia fet eren nines, però… agafant el patrò d'aquí i una idea d'alla, doncs…crec que ha quedat guapo. I els anells fets amb botons, doncs son molt senzills de fer i quedan maquisims, ja ho veieu, un botó de fusta una pedra del jardi, o un cargol i una estrella de mar petits, i tenim un anell que ningú mes porta, i us puc asegurar que tonthom em pregunta on els he comprat, total que ja n'he vengut diverses, i regalat uns quants amb molt de gust.

Poco a poco voy volviendo al trabajo, poniendo un poco de orden al archivo de fotos, vídeos, taller, etc.etc., he topado con algunas fotos que creo no haber puesto en el blog, por tanto… aquí las tenéis.
Un placer hacer la casa diseño de Eva Gustems (todavía falta limpiar y hacer el cuadro), los collares quedan de lujo, vi la foto en Pinterest, y me puse ha hacerlos ( sin tener idea de como, pero al final lo logré), el muñeco secamanos es una primicia jajaja, todos los que había hecho eran muñecas, pero… cogiendo el patrón de aquí y una idea de allí, pues… creo que ha quedado guapo. Y los anillos hechos con botones, son muy sencillos de hacer y quedan majísimos, ya lo veis, un botón de madera una piedra del jardín, o un caracol y estrella de mar pequeños, y tenemos un anillo que nadie más lleva, y os puedo asegurar que todo el mundo me pregunta donde los he comprado, total que ja he vendido varios, y regalados unos cuantos con mucho gusto.





Disseny d'Eva Gustems

Collaret

Cuiner aixuga mans, un encarrec que espero agradi molt.
Cocinero seca manos, un encargo que espero guste mucho.

Anells fets amb botons.
Anillos hechos con botones.
Fins aviat guapisimes!!

Hasta pronto guapísimas!!