• Inicio
  • El racó de les alumnes

Benvingudes - Benvinguts

Aquest blog no vol ser altra cosa que un divertiment, una finestra oberta al mon per donar a coneixer els treballs d'una apassionada del patchwork, espero que us agradi el que vagi "penjant" i no dubteu a deixar els vostres comentaris, suggerencies etc. etc. Dessitjo que sigui el mes participatiu possible.

Moltes d'aquestes cosetes son a la venda i es poden personalitzar. Si voleu mes informació, podeu adreçar-vos a:


GRÀCIES PELS VOSTRES COMENTARIS - GRACIAS POR VUESTROS COMENTARIOS. - Dolors

dimecres, 30 de setembre del 2015

Després d'Istanbul -- Después de Estambul

Hola Mon !!!
Aquesta última setmana hem estat a Istanbul, una ciutat preciosa, la veritat es que m'hà sorprés molt , tothom em deia que es maquisima, però… sempre tens el dubte, quant d'una ciutat et diuen que t'agradará molt  de vegades acabes decebut i penses, no es per a tant, però amb Istambul…ahhh la cosa canvia es molt mes del que m'esperava, i la seva gent molt amable i agradable. Deixo un parell de fotos.  

I havent tornat, toca agafar l'agulla altre cop, al blog Vividolls vaig trobar el patró d'una conilleta, i també he fet una funda per les ulleres amb feltre i amb estil country (que m'encanta)

Hola mundo!!!

Esta última semana hemos estado en Estambul, una ciudad preciosa, la verdad es que me ha sorprendido mucho, todo el mundo me decía que es preciosa, pero… siempre te queda la duda, cuando de una ciudad te dicen que te gustará mucho a veces quedas decepcionado y piensas, no es para tanto, pero con Estambul… ahhh la cosa cambia es mucho más de lo que me esperaba , y su gente muy amable y agradable.  Dejo un par de fotos.

Y habiendo vuelto, toca coger la aguja otra vez, en el blog de Vividolls encontré el patrón de una conejita y también he hecho una funda para las gafas con fieltro y con estilo  country (que me encanta)


Mezquita Azul, vista desde el Bósforo


Una de las cúpulas de la mezquita azul
Interior de la cisterna, grandiosa!!
Interior cisterna, columna de las lágrimas

Interior de la cisterna--ESPECTACULAR!!!






Funda ulleres, davant




















Funda ulleres, darrere


Fins aviat, vaig a fer un tomb per els vostres blogs.

Hasta pronto, voy a dar una vuelta por vuestros blogs.

1 comentari:

Maritza ha dit...

Dolors Estambul es preciosa y llena de rincones bonitos. Nosotros tuvimos la oportunidad de ir y realmente es una ciudad de ensueño. Me alegra mucho que hayas estado allí. Un besote cielo